Miriam Bryant är tillbaka med mer popmusik

Miriam Bryant är en artist från Göteborg som på något vis alltid klarar sig trots allt. Hon har höga mål med sin karriär som hon inte alltid når och hon siktar mot toppen. Nu är hon tillbaka med en ny skiva. Det rör sig denna gång om ett album i miniatyr som hon släpper under slutet av sommaren. Albumet heter Mi amor och handlar bland annat om kärlek. Det är en väldigt stark och emotionell skiva på samma gång och man hör verkligen att Miriam Bryant tycker om sjungandet och gillar vad hon gör på skivan.

Vissa menar dock att hon förlorar sin coolhet för att hon inte längre sjunger sina låtar på engelska men åsikterna om en artist kan ju ibland gå isär. På en sida som samlar olika skivrecensioner med betyg kan man åtminstone utröna

att de flesta kritiker är mer än nöjda med Miriam Bryants senaste samling av låtar som släpps som ett minialbum. Ja förutom Dagens Nyheters gnälliga recensent förstås som bryr sig mer om att Bryant har bytt från engelskan än om den gemytliga musiken.

Kanske var det medverkandet i tv-programmet Så mycket bättre som fick Bryant att byta ut engelskan mot att sjunga mer på svenska.

mh-purity-lite